Beter slapen

Habit Talk verbetert je slaap door op basis van jouw persoonlijke situatie nieuwe habits voor te stellen, en hier samen met jou aan te werken.

Hoe het werkt

Hoe het werkt

1. Analyseer jouw slaap

Eerst verzamelen we zoveel mogelijk gegevens en informatie over jouw slaapsituatie. Denk aan gegevens uit een intake gesprek, smart watches en vragenlijsten. Hiermee maken we een plan, speciaal voor jou.

2. Leer van onze experts

Als je zelf meer kennis hebt over slaap en weet hoe het werkt, dan kunnen we jou ook beter helpen om jouw slaapgewoontes te veranderen. Via onze app krijg je alle informatie die je nodig hebt.

3. Verander je gewoontes

Samen maken we een plan om veranderingen in jouw leefstijl te implementeren. We adviseren en begeleiden je bij het nemen van elke stap, herinneren jou aan afspraken en staan altijd voor je klaar als het even wat moeilijker gaat.

4. Evalueer de veranderingen

Aan het einde van het traject evalueren we de resultaten. Zo weten we precies wat wel en niet werkt. Op die manier kunnen we voor de volgende ronde weer verbeteringen doorvoeren. Net zolang totdat jij weer lekker slaapt.

Registreer gratis

Onze slaapexpert

Rob Henst is co-founder van Habit Talk en promovendus in de slaapwetenschap aan de Universiteit van Kaapstad. Vanuit Nederland helpt hij mensen met het verbeteren van slaap- en cardiometabole gezondheid door middel van gedragsverandering.

Test hoe gezond je leeft

Habit Talk is de manier om goede gewoontes aan te leren en te stoppen met slechte gewoontes. Ook als het gaat om slaap.

De eerste stap in het proces is om te meten hoe het met jouw gezondheid is gesteld. Dat kun je nu tijdelijk gratis bij ons doen via de Health Check.

Lees meer over goed slapen

Dit moet je weten voordat je jouw slaap probeert te verbeteren

Lees nu

Met deze 3 vragen kom jij erachter of jij een slaapprobleem hebt

Vier middelen waarvan je denkt dat ze jouw slaap verbeteren (maar dat niet altijd doen)