Gezonde medewerkers

Werknemers met spannings- of vermoeidheidsklachten krijgen vaker en langer te maken met verzuim en productiviteitsverlies. Los van de torenhoge kosten die dit met zich meebrengt, heeft dit ook consequenties voor de gezondheid van jouw collega’s. Hier steken wij een stokje voor.

Neem contact op 

Gezonde medewerkers

Werknemers met spannings- of vermoeidheidsklachten krijgen vaker en langer te maken met verzuim en productiviteitsverlies. Los van de torenhoge kosten die dit met zich meebrengt, heeft dit ook consequenties voor de gezondheid van jouw collega’s. Hier steken wij een stokje voor

Minder verzuim

Met Habit Talk worden slaap- en stressproblemen in een vroeger stadium geconstateerd. De ontwikkeling van chronische klachten kunnen dan vaak nog worden teruggedraaid door het aanleren van nieuwe vaardigheden en gewoontes.

Sneller Herstel

Voor de medewerker die al ziek thuis zit kan Habit Talk zorgen voor een sneller herstel, een betere re-integratie en een kleinere kans op terugval. Dankzij het e-coachen, kunnen zij vanuit hun eigen huis begeleid worden.

Hogere productiviteit

Medewerkers die beter slapen, een hoger zelfvertrouwen hebben, en beter met stress kunnen omgaan zullen meer gedaan krijgen. Zelfs de collega’s die niet door Habit Talk gecoacht worden profiteren hier van.

Wil jij ook blije collega’s?

Plan een gesprek

Met een kort gesprek leren we de situatie van jouw bedrijf kennen en bespreken we hoe Habit Talk kan helpen de gezondheid van jouw medewerkers te verbeteren. 


Meer over het programma

Het Habit Talk programma helpt jouw collega’s om zich beter te voelen door te werken aan minder stress en beter slapen. 


Download meer info

We hebben de belangrijkste informatie samengevat zodat je dit snel en eenvoudig met jouw collega’s kunt delen. 


Voor ieder wat wils

Zo flexibel als wij zijn met het coachen van deelnemers, zo flexibel zijn wij met ons aanbod voor bedrijven. Ga je voor maandelijks opzegbare abonnementen van 1, 2 of 4 sessies, of sla je liever complete pakketten voor het verbeteren van slaap en het verminderen van stress in? We adviseren je graag.

De werkwijze is flexibel en laagdrempelig. Daardoor is het heel makkelijk in te bouwen/passen in dagelijks leven/werk. Dat past heel goed bij onze medewerkers. De coaching is niet 'zwaar' maar juist net dat duwtje in de rug.

Saskia Epping.
Health Advisor bij YoungCapital

Ultrapersoonlijke
eCoaching

Omdat we voor het coachen gebruik maken van chat, video en leermodules kunnen we zowel effectieve als ultra-persoonlijke hulp bieden bij het veranderen van gewoonten omtrent slaap en stress


Lees meer over het Habit Talk programma

Inzichten waar je U tegen zegt

Tijdens het coachen wordt de gezondheid van de deelnemers regelmatig gemeten. Elk kwartaal krijg je een overzicht van de (geanonimiseerde) resultaten in een groepsrapport. Met deze rapporten kun je de gezondheid van jouw medewerkers blijven peilen en nieuwe strategieën toepassen.

Health Playbook

Jouw medewerkers krijgen de coaching die bij hun past, en jij krijgt de ondersteuning die bij jouw bedrijf past. Samen kijken we naar de mensen en de organisatie. Hierdoor weten wij welke hulpmiddelen er op het gebied van preventie en gezondheid voor jouw medewerkers beschikbaar zijn. Dit kunnen wij dan weer inzetten tijdens het coachen. Zo kijken we naar:

  • Medewerkers profiel
  • Gezondheidsinitiatieven
  • Processen en procedures
  • Coaching en evaluaties

De Habit Talk programma’s

Minder stress

Een ontspannen werksfeer.

Gezond gewicht

Een fit team.

Coming Soon

Dit is waarom bedrijven voor Habit Talk kiezen

Laagdrempelig

Het coachingstraject met Habit Talk is laagdrempelig op alle fronten. De coach is makkelijk te bereiken via chat, e-mail of videobellen, en de gedragsveranderingen zijn zodanig klein dat iedereen het vol kan houden, maar toch voldoende effectief om het verschil te maken.

Samen doen

Gedragsverandering bij Habit Talk doen we samen. Wij brengen de kennis over stress en slaap, en de deelnemer brengt de kennis over zichzelf. Praten met échte personen die naar hen luisteren en ze motiveren, dát vinden wij belangrijk.

Jij bepaalt

Bij Habit Talk zullen we nooit zomaar iets voorschrijven of iets aanraden waar een deelnemer enorm tegenop ziet. Uiteindelijk bepalen zij óf ze stappen ondernemen, en welke stappen dit zijn. Wij begeleiden jouw collega’s slechts door het landschap van informatie en mogelijkheden.

Nét genoeg technologie

Wij houden van technologie, maar hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact. Jouw collega’s zullen bij Habit Talk dan ook nooit met een bot of AI chatten. Wel gebruiken we technologie om efficiënt en gestructureerd te kunnen coachen.

Realistische gewoonten

De beste gedragsverandering is er een die vol te houden is. Bij Habit Talk houden we rekening met de deelnemer als persoon en begrijpen we dat motivatie geen constante, maar dynamisch is. Super als jouw collega het voornemen heeft om elke ochtend om 6 uur te gaan hardlopen, maar misschien is elke avond een wandeling maken realistischer